Victoria Secret

Victoria Secret

This facility was originally designed for the Intuit Company in the fall of 1994. It was concrete tilt construction with 16’0” clear height and a wood roof structural truss system. The facility was designed in four call center quadroons with the center cross being dedicated for administrative functions, training rooms, telecom support, restrooms and an employee break room. This design allowed for quads to be dedicated to a specific product use. In the fall of 1999, Victoria’s Secret purchased the facility from Intuit and immediately started renovations on the facility. The facility’s main design and floor layout did not undergo any changes. The main entry was redesigned to incorporate the feel and look of the Victoria’s Secret image. The exterior was repainted as was the curved metal entry.

Stainless steel lettering was placed in the entry on the black background to further enhance the mood of the Victoria’s Secret image.

 

Project Bio

  • Owner: Victoria’s Secret
  • Architect:  Dekker/Perich/Sabatini
  • Site Size: 8 acres
  • Building Size: 75,000 SF
  • Completion: December 1999
NextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnail
vsc-call-areavsc-corridorvsc-entry-extvsc-lobby